Moedervlek weg laten halen

Moedervlek Weg Laten Halen

moedervlekken verwijderen door dermatoloog

Op internet kun je tal van middelen vinden om moedervlekken te verwijderen. Bij een moedervlek weg laten halen komt wel wat kijken. Nooit zomaar wat doen, anders beschadig je de huid en krijg je littekens.

Je kunt tips lezen om zelf je moedervlekken te verwijderen. Sommige mensen snijden een moedervlek weg of branden het weg. Dit is echt gevaarlijk en zeer slecht voor de huid. In 9 van de 10 gevallen word het alleen maar lelijker. Hoe haal je een moedervlek weg zonder litteken?

Moedervlek verwijderen dermatoloog: in veel gevallen zal je via de huisarts een doorverwijzing krijgen naar de dermatoloog of een plastisch chirurg die de moedervlek weg haalt onder verdoving door middel van wegsnijden of bevriezing. Dit word ook wel gedaan door huisartsen maar een gespecialiseerde arts is toch altijd beter. Deze zal proberen de moedervlek weghalen zonder litteken achter te laten. Meestal wordt moedervlekjes verwijderen wel vergoed via uw zorgverzekeraar. Bekijk dit vooraf wel in uw polis of dit ook voor u geld.

Moedervlek laseren

U kunt er ook voor kiezen de moedervlek weg te laten halen door middel van laseren. Dit gebeurt in een kliniek. Heb je een moedervlek in je gezicht is het vaak wel raadzaam om deze te laten laseren in plaats van het te laten wegsnijden omdat de littekens van moedervlekjes verwijderen minder zichtbaar zijn. En je wilt toch graag een moedervlek weghalen zonder litteken

Moedervlek verwijderen Kosten

Moedervlek verwijderen kosten: Bij een moedervlek verwijderen kosten de behandelingen veel geld als u Moedervlek Weg Laten Halen bij een kliniek of salon laat doen. Afhankelijk van de grootte van de moedervlek. Hoe groter de moedervlek hoe vaker u terug zult moeten gaan voor een behandeling. Het laten laseren van 1 moedervlek kan daarom oplopen tot 600 euro. Gezicht bleken nog duurder.

Bij de meeste behandelingen zijn er nadien littekens zichtbaar. Het is erg lastig een moedervlek weg te halen zonder litteken. Toch vervagen ze vaak wel tot ze bijna niet meer zichtbaar zijn.

zichtbare moedervlekken cammoufleren, moedervlek weg laten halen

Bij zowel het laten wegsnijden als het laten laseren is het raadzaam om het eerste half jaar heel voorzichtig te zijn met zonlicht. Het beste kunt u dat stukje huid wat geholpen is afdekken met wat kleding of een pleister of heel goed insmeren met een hoge zonnebrandfactor.

Wij hopen dat u nu voldoende informatie heeft over “Moedervlekken Weg Laten Halen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *