0

Zelf Moedervlek verwijderen

Zelf moedervlek verwijderen doe je zo

moedervlekken verwijderen, moedervlek verwijderen

Moedervlek verwijderen – Een moedervlek verwijderen wordt vaak door de huisarts gedaan. Als hij het niet vertrouwd, laat hij de moedervlek eerst onderzoeken. De moedervlek kunt u ook door de dermatoloog laten verwijderen. Deze heeft veel meer directe kennis in huis en kan er dus ook meteen onderzoek naar doen en je laten weten of de vlek goed- of kwaadaardig is.

Ook kunt u een moedervlek laten weglaseren. Maar bij deze vorm van verwijderen zijn er veelal kosten aan verbonden en die zijn vaak niet mild. Kleine moedervlekjes verwijderen kun je ook met bleken doen. Crème om je huid mee te bleken is hier uitermate geschikt voor. Misschien zal hij er niet absoluut onzichtbaar door worden, helemaal niet als het een dikkere moedervlek is, maar opvallen zal het in ieder geval niet.

Na het laten verwijderen van een moedervlek bij de dermatoloog, kan er een litteken ontstaan. Hiervoor zijn zalfjes voor die het litteken zelfs kunnen laten verdwijnen, mits je het er regelmatig en dagelijks op zal smeren. Zalfjes als Calendula zalf (gemaakt van goudsbloem) hebben een uitermate goede en helende werking. Het litteken zal vrijwel niet meer zichtbaar zijn en in veel gevallen zelfs verdwijnen.

Het is vooral heel erg belangrijk dat je niet zomaar met je moedervlekken gaat experimenteren. Dus geen zalfjes smeren als je de moedervlek zelf niet echt vertrouwd. Dan moet je het gewoon even door de huisarts of bij de dermatoloog na laten kijken. Het is een kleine moeite en scheelt je een heleboel narigheid. Het is een beetje aan jezelf wat je er eigenlijk voor over hebt. Een Pigmentvlek weg laseren is natuurlijk wel heel gemakkelijk om te kiezen, maar kan naast prijzig ook als pijnlijk worden ervaren. Het hangt allemaal af van hoe groot en hoe vervelend de moedervlek is. Heb je er echt last van en is hij erg dik, laat hem dan wegsnijden. Als het een kleintje is waar je je om schoonheidsredenen aan stoort, dan is bleken een betere optie, want zo haal je een moedervlek weg zonder litteken, en daar is natuurlijk ook heel wat voor te zeggen.

Nu weet je waarom veel vrouwen kozen voor Moedervlek verwijderen met een Crème als Skinlight.

sandera verdoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *